Hvordan man sparer mindst 70% på alt…

… Hos Coolio.dk sætter vi en dyd i at tilbyde vores kunder de laveste priser overhovedet muligt. Det overrasker mange at man kan spare mindst 70% på alt i vores sortiment – og det kan lade sig gøre, fordi vi køber direkte fra fabrikkerne rundt omkring i verden…

Prisen på en fadøl er prisen på vores varer…

… Vi vil gøre vores alle sammens weekend endnu mere betydningsfuld… Ved at gøre udklædnings,- og temafester langt billigere. På den måde, kan hele Danmark inkluderes uanset økonomi. Og vi savner at se flere fester, hvor folk kan udfolde sig kreativt – og derved lære mere om sig selv og andre…

Coolio.dk sørger for…

… Et stort udvalg i forskellige kategorier inden for kostumer og tilbehør til fest – vi sørger generelt for at have de mest populære varer på hylderne, og samtidig for sørge for et overraskende touch af helt nye og sjove designs. Samtidig sørger vi for at inspirere dig i den aktuelle sæson – så du kan få en idé til din næste temafest. Så lad dig være opdateret på vores Facebook, Youtube og Snapchat.

Småt er godt er en af ingredienserne i vores medlemsklub – vi sørger for, at du får en særdeles favorabel pris ved at købe et stort antal hjem af hvert slags kostume… Vi er dog ikke dem, der køber 10 forskellige designs af det samme kostume, til gengæld skal prisen nok gøre det hele godt igen.

Kom igang med festen! Hvad enten det er sidste skoledag, Rus-tur, Karneval, Oktoberfest, Halloween, Fastelavn, Roskilde Festival og alverdens andre temafester, begivenheder, jubilæer, maskebal, fødselsdage og mærkedage. Der er altid en undskyldning!

Coolio er en medlemsklub. Medlemskabet er gratis de første 14 dage, og herefter fornyes det automatisk for 149 kr, og herefter hver 30 dage.